Сини фенове потрошиха "Лазур"

Сини фенове потрошиха "Лазур" | StandartNews.com

Сериозни щети нанесоха феновете на "Левски" на стадион "Лазур", след като загубиха финала от "Черно море" с 1:2, съобщава Флагман.бг. Късно снощи длъжностни лица описаха детайлно всяка счупена седалка. По първоначални данни те са над 500 - предимно в секторите "В" и "Б". Сериозни щети има и по тревната настилка, потрошени са и санитарните възли.

Секунди, след като връчи купата на футболистите на "Черно море" (Варна) кметът Димитър Николов, получи притеснително обаждане, че вандали са трошили и в Морската градина и веднага тръгна натам, за да се запознае лично със ситуацията.

Оказа се, че над 2 хил. сини привърженици са дошли в Бургас без да имат билети и до последно се надявали да си закупят на черно или да влязат без ценната хартийка в стадиона. След като това обаче не се случи те се пренесоха на най-близките заведения, където са вилнели.

Специалисти са категорични, че тази вечер феновете на "Левски" са нанесли много сериозни щети по стадиона, отколкото от привържениците на "Ботев" преди година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай