Симона Пейчева скочи на Кобрата и футболистите

Симона Пейчева скочи на Кобрата и футболистите  | StandartNews.com

София. Родната ни гимнастичка Симона Пейчева реагира на изказване на Кубрат Пулев и подобно на Боби Михайлов, които направиха сравнения между художествената гимнастика от една страна, бокса и футбола – от друга.

"Футболът не е художествена гимнастика!", заяви Боби Михайлов. "Боксът не е художествена гимнастика!", каза Кубрат Пулев. Това написа Пейчева в профила си във Фейсбук и добави, цитирана от Гонг.

„Ами ДА,не е! Че ако трябваше футболистите да издържат нашите тренировки, трябваше да реанимират с по седмици! А ако случайно се научат, могат и да се класират за някое световно или европейско! Че вече не помня от кога не сме ги виждали на тези форуми!", пише Пейчева.

„А и Кобрата много да не знае! Какво им става на всички,че само се сравняват с Нас! Ами,искам им се ! Ние поне сме си спечелили световните титли! Евала момичета", добави гимнастичката.

Въпреки това Пейчева, отново в своя профил във Фейсбук, защити Кобрата, непосредствено след загубата му от Кличко: „Вижте какво, престанете да говорите само лошо, сега когато Кубрат падна! Българите сме Царе на това да сме с победителя, когато спечели и срещу него, когато загуби ! Да, видя се, че Кобрата не е на на нивото на Кличко и че му трябва още много ....но имаше хъс,желание и воля!!! Момчето се опита и даде всичко от себе си !!! И всички го поздравяваме за усилието,но... Айде стига вече,когато някой български спортист падне или не спечели, само да се нахвърляте !!!"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай