Швейцарски бакшиши заядоха "орлите"

Швейцарски бакшиши заядоха "орлите" | StandartNews.com

Няколко швейцарски таксиметрови шофьори опитаха да провокират играчи и треньори на "Лудогорец" при пристигането им за мача с "Базел". Бакшишите прогнозираха победа за сънародниците им утре вечер.

Това обаче не подразни "орлите". Те обърнаха внимание на хората, дошли на международното летище "Еър Европа" за автографи и снимки. После играчите на Георги Дерменджиев се отправиха към х-л "Хилтън". Юношите на "Лудогорец" пък отседнаха в х. "Щуки", който миналия сезон бе ползван от първия тим за плейофа.

"Надявам се като във всеки един от мачовете в Шампионска лига да се представим добре, да се представим достойно и, дай Боже, да успеем да спечелим точки", каза капитанът Светльо Дяков. "Предполагам, че този мач ще е много по-различен от вече изминалия с "Базел". Домакините ще са много по-агресивни, ще атакуват повече", каза Дяков.

Съперници

"Ливърпул" отписа гостуването

на "Реал" заради беззъба атака. Даниъл Стъридж лекува контузия в крака, а Балотели е в трагична форма. Рики Ламбърт пък няма необходимия опит в евротурнирите. "Работихме усилено през последните години, за да се завърнем на това ниво. Когато играем срещу "Реал", това означава, че добре сме си свършили работата преди това. Сега се намираме на кръстопът. Искаме да се представяме доста по-силно. Имаме шанс да продължим напред в Шампионската лига. Ще играем срещу най-силния отбор в света", заяви мениджърът на "червените" Брендън Роджърс, "Нормално е да има напрежение във всеки мач на "Ливърпул". Не са много клубовете в света, поставени под подобно напрежение".

Гарет Бейл са връща за "белите"

срещу "Ливърпул". Уелсецът ще попадне в групата, но Анчелоти не уточни дали ще го пусне като титуляр. Извън състава останаха контузените Фабио Коентрао, Асиер Ияраменди, Даниел Карвахал и Сами Кедира.

Можем да напишем историята

в Шампионската лига, като първи защитим титлата в нея, сподели вратарят на "Реал" Икер Касиляс.
"Има добри предпоставки точно за това. Надяваме се отново да спечелим най-важните трофеи. Съставът ни е сплав от млади и възрастни играчи. Трябва да покажем на по-неопитните, че Мадрид е велик отбор", заяви ветеранът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай