Шейхове пак кръжат край Марселиньо

Шейхове пак кръжат край Марселиньо | StandartNews.com

Нов дъжд от оферти на арабски отбори се сипе над Марселиньо, научи "Стандарт". Бразилецът от "Лудогорец" отдавна е привлякъл вниманието на шейховете, които искат да се похвалят с футболист, който се представя добре в евротурнирите.

Техничарят е сред главните виновници за пробива, който направи тима от Разград в Европа. Марселиньо наказа и "Реал" в София.

Засега от "Лудогорец" успяха да парират удари от Близкия изток, но не е ясно дали ще продължават да го правят. Възможно е Марселиньо да получи като награда възможност да рита 2-3 години единствено за банковата си сметка. Вратарят Владимир Стоянов също е ухажван от доста клубове и обяви, че е готов отново да се пробва в чужбина. Той дойде в "Лудогорец" от Молдова, където направи фурор в "Шериф".

Шампион бяга от "Истър" в Ловеч

25-годишен футболист бяга от Франция заради "Литекс", обяви авторитетният вестник "Екип". Нападателят Жонатан Тинян е решил да си търси късмета в Ловеч. От началото на сезона той има 15 мача като титуляр и 3 гола за "Истър". Тинян е играл още в "Гренобъл", "Арл-Авиньон" и "Монпелие". С последният тим става шампион на Франция през 2012 година. С него има и 2 срещи в Шампионската лига. Освен "Литекс" интерес към Тинян имали още "Париж", "Булон" и "Ред Стар". От Ловеч признаха по-рано, че чакат още един чужденец, който да се присъедини към тях. Те вече се подсилиха с един 25-годишния Перес от "Португеза".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай