Шеф на "орлите" с таен кадем в Мадрид

Шеф на "орлите" с таен кадем в Мадрид | StandartNews.com

Карък на "Лудогорец" свири на "Бернабеу"

Всички в "Лудогорец" ще играят на предела на своите възможности. Това обеща пред "Стандарт" изпълнителният директор на "орлите" Ангел Петричев пред сблъсъка с "Реал" М в Шампионската лига. Мачът е утре вечер от 21,45 ч на "Сантяго Бернабеу".

"Момчетата са крайно мобилизирани. Разбира се, ако кажа ей така, че отиваме да бием "Реал", може да прозвучи налудничаво. Ние се изправяме срещу най-силния отбор в света и това много добре го разбираме. Ще се опитаме да поднесем поредната изненада, но това ще бъде изключително трудно", добави още Петричев.

"Орлите" излитат тази сутрин от летище София и ще тренират на "Бернабеу" от 22,00 ч българско време.

"Дай Боже, да имаме и късмет", пожела си Петричев.

"Взел съм нещо за кадем, но не искам да кажа какво е, за да не загуби стойността си. "Реал" не подценява никого. Аз не съм гледал техен двубой, в който те да подходят лежерно", добави още шефът на разградчани.

Стана ясен и реферът на двубоя. Става въпрос за французина Клеман Тюрпен. Помощници на 32-годишния съдия ще бъдат сънародниците му Фредрик Кано и Никола Дано. Тюрпен вече свири един мач на "Лудогорец" в Европа. Това бе домакинството на "Валенсия" загубено с 0:3 от "орлите" на 1/8 финалите в Лига Европа през март тази година. В този двубой Тюрпен изгони Сейду Кейта от "прилепите" и Кишада от "орлите". Русокосият реферът е известен със страстта си към спорта. Преди да се захване със съдийството, Тюрпен се е пробвал като професионален тенисист, но не му провървява. След това играе за кратко и в долните дивизии на волейболния шампионат във Франция.

Ястреба: Кристиано ще вкара и на българите

Кристиано Роналдо няма да спре дотук, той едва сега започва. Първата му "голова спирка" ще е срещу "Лудогорец", това обяви изпълнителният директор на "Реал" Емилио Бутрагеньо. "Ще чупим още рекорди. След като спечелим срещу "Лудогорец", ще направим 19 поредни победи, нещо нечувано", добави Ястреба след класическия успех срещу "Селта". "Мисля само за "Лудогорец". Това, че бихме "Селта" все още не значи нищо", каза пък халфът на "белия балет" Тони Кроос.

"Гмуркачът" Роналдо чупи още рекорди

Кристиано Роналдо продължава да чупи рекорд след рекорд за "Реал" М. Първо той сам донесе 18-ата поредна победа за "белия балет" във всички турнири с хеттрик срещу "Селта" (3:0). Това е изравнен рекорд с този на Рийкард и "Барса". Освен това хеттрикът на Кристиано бе под номер 23 в Испания. Така той изпревари легендите Алфредо ди Стефано и Телмо Сара, които имат по 22. Срещу "Селта" Роналдо записа и своя гол номер 200 в първенството. Каталунските медии и фенове пък го съсипаха от критики. Причина за това бе спорната дузпа, която португалецът си изпроси, за да открие резултата. "Срамна победа", написа "Мундо Депортиво". Роналдо бе сравнен с испанската плувкиня Мирея Белмонте, която спечели четири златни медала на световното първенство в Доха.

Скоро ще преподпишем с още играчи

освен Козмин Моци, разкри изпълнителният директор на "Лудогорец" Ангел Петричев. "Договорът на румънеца е за достатъчно дълго време. Както се развиват нещата, ще имаме и още хора, които ще подновят контрактите си", допълни Петричев. "Убеден съм, вярвам, че ще станем шампиони. Това е нашата цел", добави той.

Карлето се разбрал за нов договор

с "Реал", пишат медиите в Испания. Все още обаче той не е обявен официално, твърди "Марка". "Пред нас няма граници. Ние играем добре и искаме да печелим всички мачове", каза Анчелоти след двубоя срещу "Селта".

Голмайсторът на Мондиала изпуска двубоя

заради контузия. Хамес Родригес, който спечели Златната обувка на световното в Бразилия, получи контузия в прасеца по време на мача срещу "Селта". Той със сигурност отпада от състава. Наказан в редиците на "белия балет" е Серхио Рамос, който пък записа своя мач номер 300 за "Реал". "Ще гледам да ги направя поне 600", закани се защитникът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай