Шеф на "Локо" (Пд) налита на "канари"

Шеф на "Локо" (Пд) налита на "канари" | StandartNews.com

Гардове спасиха Деян Колев след скандала в чалготека

Грозни сцени е предизвикал един от шефовете на "Локо" (Пд) часове след загубата от "Ботев" в дербито. Става дума за Диан Колев, който заедно с Велин Терзиев държи акциите в клуба. Той се изтъпанил ни в клин, ни в ръкав в чалготека. Там няколко "канарчетата" Даниел Златков, Алекс Колев, Божо Васев и Гамаков са поливали успеха с 2:0 над вечния враг. Адвокатът бил в компанията на още един човек от управата на "черно-белите". Колев се настанил нарочно в сепаре до футболистите. Псувал ги и започнал да ги замерва с лед, разказват свидетели на скандала. Фенове на "Ботев", които също били в заведението, не издържали на провокацията и потърсили саморазправа с Колев. До тупаници не се стигнало, заради своевременната намеса на гардовете в чалготеката до Водната палата в Пловдив. Инцидентът се разчу вчера под тепетата, "бултраси" се заканиха, че Колев няма да им се изплъзне и ще си го получи. Доста фенове на "жълто-черните" обаче недоволстват и от собствените си играчи. Според тях "канарчетата" е трябвало да отложат купоните до мача с ЦСКА, а не да пируват до ранни зори.

В петък от 9,00 в Коматево и Кючук Париж стартира продажбата на 3600 билета за мача с "армейците. За тези, които останат навън ще бъде сложена видеостена.

"Локо" ще трябва да стегне феновете си в следващите мачове. Пловдивчани са заплашени от БФС с лишаване от домакинство за един мач. Причината за това са хвърлените предмети от агитката. "Черно-белите" ще платят и 1000 лв. глоба. "Ботев" също отнесе традиционно наказание - 2 бона заради агитката си. Освен това "канарчетата" ще поемат ремонта на клетката за гости на "Лаута".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай