Сервет с остра закана към Лудогорец

Говори треньорът Рене Вайлер

Сервет с остра закана към Лудогорец | StandartNews.com

Треньорът на Сервет Женева Рене Вайлер бе категоричен, че отборът му трябва да направи голям мач срещу българския шампион Лудогорец, за да продължи напред в Лигата на конференциите.

"Знам, че трябва да направим не много добър, а отличен мач, за да елиминираме Лудогорец. Те показаха на какво са способни в първите 20 минути на първия мач. По-силни са като домакини, гледали сме им мачове е Европа. Трябва да направим голям мач, но това се отнася и за българите. Надявам се да имаме късмет", каза треньорът. 

"Това е европейски мач. Имаме нужда от пълна концентрация. Нямахме успех пред гола в първия двубой, надяваме се това да се промени утре", пожела си той.

Опитният защитник Стив Руйе обеща, че отборът ще направи всичко възможно, за да продължи в реванша.

"Вярно е, че в първия мач доминирахме, без първите 15 минути, но е вярно и, че не вкараме. Ще се опитаме да го направим в Разград. Нямаме друга възможност, ако искаме да продължим. Ще играем офанзивно на моменти, но и внимателно, защото все пак сме гости", каза той на пресконференцията преди мача, предаде БНР.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
KROFT
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи