Серия А се завръща в ефира на MAX Sport през уикенда

Според предварителната програма, шампионатът в Серия А трябва да приключи на 2 август

Серия А се завръща в ефира на MAX Sport през уикенда | StandartNews.com

Италианското футболно първенство се завръща в ефира на MAX Sport през този уикенд. Двубоят, който ще рестартира Калчото, е между Торино и Парма в събота, 20 юни, от 20:30 часа, а веднага след него, от 22:45 ч., е време за битката между Верона и Каляри. Двата двубоя ще се излъчат пряко по MAX Sport 3.

В неделния ден първите си мачове след паузата ще изиграят и два от фаворитите за класиране в Шампионската лига – Интер и Аталанта. Бергамаските са домакини на Сасуоло от 20:30 часа, а „нерадзурите“ на Антонио Конте приемат Сампдория от 22:45 часа. И двете срещи ще могат да се проследят пряко в ефира на MAX Sport 3.

Лидерите във временното класиране – Ювентус и Лацио, които имат съответно 63 и 62 точки след 26 мача, ще направят дебюта си след паузата през следващата седмица. „Старата госпожа“, която преследва девета поредна титла, гостува в понеделник вечер от 22:45 часа на Болоня, докато първият тест за римските „орли“ ще е доста труден – гостуване срещу силния тим на Аталанта в сряда, 24 юни от 22:45 часа. И тези двубои са част от преките излъчвания на MAX Sport 3.

Според предварителната програма, шампионатът в Серия А трябва да приключи на 2 август, като в рамките на малко над 50 дни ще има мачове почти ежедневно. Последният двубой в Калчото бе между съставите на Сасуоло и Бреша на 9 март, преди първенството да бъде прекъснато заради COVID-19.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай