Сензационен обрат за световна легенда в спорта

Какво се случва с Борис Бекер

Сензационен обрат за световна легенда в спорта | StandartNews.com

Голяма новина за легендарен тенисист, след множеството проблеми в последните години.

Борис Бекер най-накрая намери жената за себе си. Легендарният тенисист сподели пред "Билд", че вече е сгоден за приятелката си Лилиан де Карвальо Монтейро.

На червения килим на фестивала в Кан на ръката на бившата манекенка блесна издайнически пръстен. Няколко часа по-късно Мистър Бум-Бум потвърди, че й е предложил брак. За него това ще е трети след два неуспешни преди това.

Лилиан и 22 години по-възрастният от нея Бекер са двойка от 2020-а. Родената в Италия Де Карвальо преди това е работила в Лондон като анализатор на политическия риск. Твърди се, че тенис героят е изумен не само от красотата й, но и от нейния интелект и суверенитет.

Лилиан има три университетски дипломи и говори пет езика. Тя идва от семейство от африканската островна република Сао Томе и Принсипи. В момента има собствена компания в Милано.

Тя остана с Борис, когато той беше в затвора в Лондон през 2022 г. след фалита му. След освобождаването си Бекер призна в телевизионно интервю: "Оцелях благодарение на нейната любов".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Поп Нафърфорий
преди 3 седмици

Яка пичка!

Откажи