Сексбомба радва Бандата с татуировка

Сексбомба радва Бандата с татуировка | StandartNews.com

Българинът поля с бира титлата на "Партизан"

Пореден подарък от пищната Сандра получиха Иван Бандаловски и съотборниците му от "Партизан". Докато те се бореха на терена срещу "Напредак" в Крушевац, тя си направи татуировка в тяхна чест. Сексбомбата бе уверена, че Бандата и компания ще бият. Затова на кръста й цъфна надпис - "Партизан шампион!". Националът и "гробарите" записаха победа с 2:0 и така изпълниха задачата, която им постави Сандра. За титлата спомогна и "Цървена звезда". "Червено-белите" се провалиха у дома - 1:2 от "Раднички". Така вечният им съперник триумфира отново.

Иван Бандаловски и съотборниците му си спретнаха купон на колела. Те напълниха автобуса с бира и се наливаха от Крагуевац до Белград, където тържествата продължиха. По време на пътуването "гробарите" показаха и певчески умения. В репертоара им влязоха песни от агитката, както хитове от турбо фолка.

Срещата на "звезда" пък бе белязана от друг куриоз. "Раднички" излезе в резервния екип на домакините, който е в синьо. Гостите от Крагуевац се бяха изхитрили и дойдоха на "Маракана" с титулярното си червено. То обаче съвпада с това на гранда от Белград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай