Създадоха "Гугъл" за Ибрахимович

Създадоха "Гугъл" за Ибрахимович | StandartNews.com

Златан Ибрахимович може да няма успехите на Кристиано Роналдо и Лео Меси на терена, но със сигурност ги удари в земята чрез интернет. От вчера звездата на ПСЖ стана първият футболист в света със собствена търсачка. Тя носи името "Златан" и е с цветовете на "Гугъл". Интернет адресът е "zlaaatan.com". Изобретението е дело на агенция "SweetPop".

"Нашата търсачка е подобна на всички останали. Но при търсене на резултат получавате винаги такъв, свързан със Златан Ибрахимович. Ако напишете "Ферари", получавате резултати за колата на Златан. Когато искате помощ за рецепта, ще научите как да си приготвите Златан Бургер". Той е идол", заяви изпълнителният директор на фирмата. Само за няколко минути търсачката е била посетена от над 100 000 души.

Другата звезда във френската Лига 1 - Димитър Бербатов, все още е помнен от феновете на "Манчестър Юн". Привържениците на клуба заляха Туитър с постове за българина. "Помните ли как Бербатов вкара 5 гола в един мач. Велик", хвърли темата фен на страницата на "дяволите". Друг добавя: "Той е най-добрият играч в света".

Трети пък се надява: "Дано Ван Гаал го върне през лятото". Иначе Бербо игра половин час при равенството 0:0 у дома срещу "Монпелие". Българинът замени Дирар, но не помогна на "монегаските". Те можеше и да паднат, но гостите изпортиха дузпа. "Съдията прецака мача. Даде им несъществуваща дузпа, а за нас не отсъди две. Реферите много често бъркат в наш ущърб. Не знам дали ще можем да се класираме за Шампионската лига. Ще е много трудно", изрева треньорът Леонардо Жардим.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай