"Съндърланд" се нареди на опашката за Бербатов

Митко се наслаждава на хубавото време и чака на телефона

"Съндърланд" се нареди на опашката за Бербатов | StandartNews.com

Съндърланд. Бившият мениджър на Стилиян Петров в "Астън Вила" и настоящ на "Съндърланд", Мартийн О'Нийл, иска да подсили състава си с Димитър Бербатов. Медиите на Острова гръмнаха, че очилатият ирландец е влязъл в контакт с мениджъра на "Манчестър Юнайтед" сър Алекс Фъргюсън и двамата са провели разговор за евентуалния трансфер на Бербо. "Черните котки" са готови да платят 6,4 млн. евро за българина.

О'Нийл не е доволен от футболистите, които притежава в атака и иска да подсили това звено от състава си. "Черните котки" удариха на камък в опита си да вземат нападателя на "Уулвърхемптън" Стивън Флетчър, а в момента Бербатов ще им излезе много по-евтино.

Докато "червените дяволи" се готвеха за първия си мач за сезона във Висшата лига, Бербо намери време да драсне няколко реда във Фейсбук: "Enjoying the good weather in Manchester, and waiting for my agent to call me:)))..What has to happen, will happen:)).. "Наслаждавам се на хубавото време в Манчестър, докато чакам мениджъра ми, да звънне:)))..Каквото трябва да се случи, ще се случи:))..", написа Бербатов, в превод.

"Съндърланд" тръгна добре във Висшата лига, след като в първия мач на "Емирейтс" измъкна 0:0 от "Арсенал".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай