Съкращения в "Левски" и преговори с юноша на ЦСКА

Съкращения в "Левски" и преговори с юноша на ЦСКА | StandartNews.com

Финансовият директор в "Левски" Константин Баждеков заяви днес, че се очаква да бъдат направени съкращения на "Георги Аспарухов". Те ще се случат с оглед на въвеждането на строгата финансова дисциплина и намаляване на разходите, обявени вчера от Иво Тонев.

"16 човека ще бъдат съкратени", каза Баждеков.

"На четирима души ще променим договорите, ще им променим продължителността на работното време. На двама ще предложим граждански договори", добави той.

В същото време "сините" започнаха преговори с капитана на "Локомотив" София Александър Бранеков. Юношата на ЦСКА бе част от "железничарите", които обаче загубиха лиценза си и така футболистите вече нямат професионални договори, информира още Гонг.

Бранеков е заявил пред Канал 3, че е добър приятел с Георги Иванов и не крие, че е водил разговори с него. В близко бъдеще се очаква развитие по евентуалното привличане на защитника.

"По принцип съм склонен да премина в Левски, но засега сме във фаза разговори. Разбрахме се да им отговоря окончателно утре, петък. Имам и оферта от чужбина, като до тогава ще знам дали тя ще се реализира. Това, че съм юноша на ЦСКА, не е проблем. В историята има много подобни случаи, в които юноши на вечния съперник са обличали екипа на опонента", заяви бившият капитан на "Локо" Сф, който вече е свободен агент.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай