Рууни псува репортер

Не ни дадоха чиста дузпа, плачат от Леверкузен

Рууни псува репортер | StandartNews.com

Лондон. Сериозен скандал се развихри след победата на "Манчестър Юн" над "Байер" с 4:2 в Шампионската лига. Вкаралият два гола за "дяволите" Уейн Рууни нападна репортер. Английският журналист попита нападателя дали ще остане в "Юнайтед" и след зимата. Това вбеси Рууни, който отказа да му отговаря на повече въпроси. Според някои медии на Острова, след като е била изключена камерата, репортерът отново задал същия въпрос на Уейн, който избеснял допълнително и напсувал журналиста. Самият репортер отказва да коментира случилото се. Мениджърът Дейвид Мойс пък се обясни в любов на Рууни. "Той е брилянтен. Много се радвам, че го имам", каза Мойс.

От лагера на "Байер" пък нападнаха рефера Дамир Скомина и неговите колеги. "Има 5 съдии, а тях само ги интересува да си направят снимка и да я качат в социалната мрежа. Те сърфират прекалено много", оплака се авторът на първия гол за Леверкузен Симон Ролфес. Треньорът Сами Хюпия също изрева от словенския съдия. "Порязаха ни. Не ни дадоха дузпа, зачетоха им нередовни голове. Но нищо не може да се направи", обясни Хюпия.
Малко след мача пък от "Ман Юнайтед" обявиха рекордни приходи за клуба от 432,3 млн. евро от миналия сезон. Очаква се през настоящата кампания "дяволи" да имат приход от над 500 млн. независимо дали отново ще бъде спечелена титлата в Англия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай