Русия удари португалците

Роналдо ще изнася ягодова водка от Москва

Русия удари португалците   | StandartNews.com

Москва. Русия тресна 1:0 Португалия в квалификация за Мондиал 2014. На ст. "Лужники" в Москва голът на победата падна в 6-ата минута.

След страхотна атака с по едно докосване Роман Широков пусна ювелирен пас към съотборника си в "Зенит" Александър Кержаков, който матира Руй Патрисио. До края Кристиано Роналдо и компания щурмуваха вратата на "Сборная", но пропуснаха дузина положения. Руснаците излязоха на първо място в Група "F" с три победи от три мача. Португалците пък са втори с 6 т. преди снощния мач между Люксембург и Израел.

Иначе Роналдо лудна по руската водка. Ден преди мача голаджията на "Реал" М получи като подарък шише от питието. То дори било ароматизирано с ягода. Роналдо близнал от питието и казал, че това е най-вкусната водка, която е опитвал някога. Кристиано дори пожелал да си купи повече шишета и да ги занесе в дома си в Португалия.

Треньорът на Роналдо в "Реал" Жозе Моуриньо пък за пореден път го определи като извънземен футболист. "Ако Кристиано не спечели Златната топка, ще е истински срам. Ако кажем, че Лео Меси е най-добрият на планетата, то Роналдо е най-добрият във Вселената. Запомнете това от мен. Един ден всички ще говорят така", изцепи се Специалния пред испански медии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай