Русия лудна по Ивелин Попов (ВИДЕО)

Русия лудна по Ивелин Попов (ВИДЕО) | StandartNews.com

Русия е в краката на Ивелин Попов след феноменалния мач и страхотния гол на национала ни в дербито на страната. Хулиганът от Красна поляна се представи много силно в мача на своя "Спартак" (Москва) срещу шампиона "Зенит", завършил 2:2. Българският национал отбеляза изключително красив гол, който обаче не беше достатъчен за победа на тима му.

Попов се разписа в 70-ата минута, когато направи "сомбреро" на Хави Гарсия, след което без да позволява на топката на падне на земята прехвърли със зрелищен удар излезлия пред голлинията си вратар на Зенит Юри Лодигин. Това бе първият гол на българския нападател за Спартак Москва в първенството. Преди попадението Зе Луиш бе дал преднина на домакините в 6-ата минута, а Хълк бе изравнил в 27-ата.

Бившият футболист на "Спартак" М Артьом Дзюба попречи на Ивелин Попов и съотборниците му да ликуват след края на двубоя, след като в 87-ата минута смълча феновете по трибуните на "Откритие Арена", вкарвайки за крайното 2:2.
Медиите в Русия отбелязват, че "Спартак" трябва да даде повече свобода на Попето, като му даде изцяло лидерската палка в атака.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай