Роналдо спасява фалирала банка

Роналдо спасява фалирала банка | StandartNews.com

Синът му се радва на коте, научи се на задна ножица

Кристиано Роналдо е символ за "спасител" за много хора по света. Непрекъснато хора отправят призиви към него за помощ - било то финансова или морална. Поредните на опашката са над 2000 португалците, служители на фалиралата пред 2 години банка "Банко Еспирито Санто". Те били измамени от тогавашният собственик, а след като са останали без работа, всички са се изнесли към Испания и Франция, за да търсят нови прехрана. Те обаче са продължили да поддържат връзка и сега пратиха писмо чрез португалската федерация до Роналдо. "След като банката изгуби 150 млн. евро и фалира, животът ни се стъжни. Всеки един от нас има Ваша фланелка и я стиска здраво, когато Португалия играе", пише в писмото. То завършва с молба Роналдо да помогне на хората финансово. Не е ясно дали Кристиано ще откликне на призивите, но със сигурност са стигнали до него.

В същото време синът на Роналдо - Кристиано-младши получи страхотен подарък за шестия си рожден ден, който бе в петък. Цялото семейство на звездата му подари бяла котка. "Отдавна той искаше коте. Само ми го повтаряше. Накрая решихме все пак да му вземем", обяви бабата Долорес Авейро.

Кристиано-младши вече върви уверено по стъпките на баща си. В официалния профил в "Инстаграм" звездата на "Реал" М качи видео, в което се вижда как детето изпълнява перфектно задна ножица. "Моята гордост", написа Роналдо. Днес Кристиано и Португалия гонят задължителна победа срещу Унгария за класиране на осминафиналите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай