Роналдо: Оставам в Ювентус на 1000 процента

Титлата в Италия е сбъдната мечта, обяви Кристиано

Роналдо: Оставам в Ювентус на 1000 процента | StandartNews.com

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо побърза да успокои феновете на отбора след историческата 8-а поредна шампионска титла на Серия А за „старата госпожа”. Триумфът през сезон 2018/2019 превърна португалеца в първия футболист, ставал шампион в Англия, Испания и Италия, а той от своя страна увери, че „на 1000 процента” остава при „бианконерите”.

След разочароващата загуба с 1:2 от Аякс през седмицата веднага тръгнаха слухове за напрежение между 34-годишния португалец и клубните босове. Заговори се дори, че петкратният кавалер на „Златната топка” може и да не изпълни докрай своя договор.

„Оставам в Ювентус, 1000 процента”, заяви Роналдо след спечеленото скудето.

„По мое мнение изпращам много добър първи сезон и се адаптирах добре. Спечелихме скудетото и Суперкупата на страната, което определено не се постига лесно. След като спечелих титлите в Англия и Испания, вече мога да се похваля, че съм бил шампион и в Италия. Това е важно за мен и съм много доволен. Това бе една година на успех, доволни сме. Не можеш да печелиш през цялото време. Усетихме, че можехме да се представим и по-добре и искахме да спечелим, но само един тим може да триумфира в Шампионската лига.”

„Следващият сезон ще бъде нова страница, феновете отново ще искат всичко, както и ние. Шампионската лига е важен трофей, но е толкова трудно да попаднеш в този турнир. Тук разполагаме с позитивен екип и вярвам, че сезонът ни беше добър”, допълни Роналдо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай