Роналдо дръпна прощална реч, мечтата приключи

Роналдо казва, че Световна купа с Португалия е била най-голямата му мечта

Роналдо дръпна прощална реч, мечтата приключи | StandartNews.com

Кристиано Роналдо излезе с първи пост в социалните мрежи след отпадането на родната му Португалия от Мондиал 2022, съобщава gong.bg. Иберийците загубиха с 0:1 четвъртфиналната битка срещу Мароко, като нападателят се появи в игра през втората част, но не успя да допринесе с нищо съществено. В своя Инстаграм профил Роналдо пише, че Световна купа с Португалия е била най-голямата му мечта.

„Спечелването на Световно първенство за Португалия беше най-голямата и най-амбициозна мечта в моята кариера. За щастие, спечелих много международни титли, включително с Португалия, но поставянето на името на страната ни на най-високото стъпало в света беше най-голямата ми мечта. Борих се за това. Борих се здраво за тази мечта. В петте си изяви, които направих на Световни първенства за 16 години, винаги бях със страхотни играчи и подкрепян от милиони португалци, и дадох всичко от себе си. Оставяйки всичко на терена. Никога не съм обръщал гръб на битката и никога не съм се отказвал от мечтата“, пише футболната легенда.

„За съжаление, вчера мечтата приключи. Просто искам всички да знаете, че много се каза, много се изписа, много се спекулира, но отдадеността ми към Португалия не се е променила нито за миг. Винаги съм се борил за целта на всички и никога не бих обърнал гръб на колегите и страната си. Засега няма какво повече да кажа. Благодаря ти, Португалия. Благодаря ти, Катар. Мечтата беше хубава, докато траеше... Сега се надяваме, че времето ще бъде добър съветник и ще позволи на всеки сам да си направи изводи“, написа още Кристиано Роналдо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай