Ривалдо разкри къде отива Меси

Според бразилеца Лео се мести в ПСЖ

Ривалдо разкри къде отива Меси | StandartNews.com

Ривалдо е убеден, че Барселона няма да успее да преодолее загубата с 1:4 от Пари Сен Жермен в първия мач от осминафиналната фаза на Шампионска лига. Бразилецът смята, че Лионел Меси ще напусне каталунския клуб в края на сезона и ще продължи кариерата си именно в ПСЖ.

„Загубата от ПСЖ най-вероятно е последният мач, който Меси изигра с екипа на Барселона в Шампионска лига на „Камп Ноу“. Барселона не може да предостави на Меси реалната възможност за борба, за каквато и да е голяма титла. Той ще отиде в ПСЖ. Това е отбор, който може да му даде възможност да продължи да печели отличия“, коментира Ривалдо.

„Меси вече е на повече от 30 години и продължава да носи най-голямата отговорност в Барселона. На всичко отгоре видя как най-добрият му партньор, Луис Суарес си тръгна и направи Атлетико по-силен от всякога“, добави бразилецът.

„Четой критики, че Куман е заложил на Пике като титуляр в мача срещу ПСЖ. Защо Куман трябва да бъде критикуван, след като няма добри играчи, които да запълнят тази позиция. Нормално е Куман да разчита на Пике. Това само показва, че Барселона няма отбор.“

„Публично заявявам, че подкрепям Жоан Лапорта на предстоящите президентски избори, защото вярвам, че клубът се нуждае от фигурата на силен президент, който може да върне клуба там, където му е мястото“, каза още Ривалдо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай