Рибейро: Фенове на "Лудогорец" опитаха да ме нападнат в дома ми

Рибейро: Фенове на "Лудогорец" опитаха да ме нападнат в дома ми | StandartNews.com

Старши треньорът на "Лудогорец" Бруно Рибейро разкри пред португалското издание Record, че феновете на разградчани са опитали да го нападнат в дома му.

Рибейро по всичко личи вече не е желан на "Лудогорец Арена" след слабия старт на първенството. Според различни информации наследник на спеца ще е Едуард Ераносян.

"Вероятно някой директор в клуба им е казал къде живея, защото никой друг не знаеше това. Изплаших се, това е нормално, но не ми направиха нищо обаче", коментира Рибейро.

"Назначиха нов треньор, докато още съм тук. Това е абсолютно недопустимо, защото аз все още дори не съм прекратил контракта си", продължи Рибейро, цитиран от Спортал.

Той се изказа остро и срещу спортния директор на клуба Методи Томанов: "Не беше взет нито един футболист от тези, които аз исках и ми бяха обещани при подписването на договора. Не ме е страх от нищо. Сега чакам да видя какво е предложението им за прекратяването на контракта. Трябва да ми платят. В противен случай ще се обърна към ФИФА. Ще изчакам още два-три дни", добави Бруно Рибейро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай