"Реал" щави феновете с фланелки на Зидан

"Реал" щави феновете с фланелки на Зидан | StandartNews.com

"Реал" няма милост към феновете си, обявиха медиите в Франция. "Белия балет" реши на прави пачки за сметка на новия си треньор Зинедин Зидан. От вчера магазините на клуба са залети с фланелки, на които стои името на легендарния французин. "Петицата се харчи като топъл хляб", обяви "20 минути". "Испанците направиха доста хитър ход преди дебюта на Зидан", продължава изданието. Зизу изведе за пръв път "целувките като треньор" снощи срещу "Ла Коруня".

В същото време стана ясно, че Флорентино Перес му е обещал 330 млн. евро за селекция през лятото. С тях Зидан ще може да привлече футболисти като Пол Погба, който бил една от първите му трансферни цели. Не е ясно обаче, откъде Перес ще набави парите. Според медиите във Франция един от вариантите е да продаде за 250 млн. Роналдо. Зидан обаче не бил съгласен, защото настоява да гради пак около Кристиано отбора си. Така най-вероятно парите ще бъдат набавени, след като се разкарат доста от сегашните играчи. Освен Погба, Зизу искал да има на всяка цена и Еден Азар.

Президентът на "Реал" Флорентино Перес се обясни в любов на Зидан пред "Екип". "Не е лесно да си президент на такъв отбор. През всичките си години съм се грижил за феновете на отбора и тръпката, която изпитват. Няма да забравя момента, когато взехме Зидан. Направихме го именно заради привържениците на тима. Благодаря му, че прие нашата оферта. Хората ми благодариха, че имаха възможността да гледат един от най-великите играчи на "Бернабеу". Той е страст, мъдрост и чувства. Той не може без "Реал", както и ние без него. Затова продължихме връзката си, след като се отказа от футбола. Той знае пътя към победата. С него сънят за титли се възражда, защото е вечен", не спря да сипе суперлативи Перес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай