"Реал" разби "Сити" пред 100 хиляди

"Реал" разби "Сити" пред 100 хиляди | StandartNews.com

"Реал" (Мадрид) победи "Манчестър Сити" с 4:1 в контролна среща в Мелбърн. С този успех "белите" си гарантираха първото място на турнира "Интернешънъл чемпиънс къп" в австралийското му издание, завършвайки пред "Сити" и "Рома".
Треньорите на двата отбора заложиха на най-доброто, с което разполагат, още от първата минута.

Резултатът за "Реал" откри Карим Бензема в 21-вата минута с красив удар от воле. Четири минути по-късно Кристиано Роналдо удвои аванса на своите след неубедителна намеса на Джо Харт. Минута преди края на полувремето Пепе направи резултата класически с третия точен удар за "кралския клуб", засичайки центриране на от корнер с глава. Само минута по-късно реферът отсъди спорна дузпа в полза на "Манчестър Сити" за игра с ръка на Серхио Рамос, с която Яя Туре намали пасива на своите.

През втората част се появиха много от резервите на двата тима. Двубоят продължи да предлага зрелище за огромната аудитория по трибуните, като двата отбора си размениха по няколко пропуснати добри възможности. Все пак в 73-тата минута Денис Черишев получи шанс да отбележи и така оформи крайния резултат на срещата.

Следващата контрола на "Реал" е с "Интер", докато "Сити" играе срещу сборен отбор на Виетнам. И двете срещи са в понеделник, 27 юли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай