Разгром! Левски загря подобаващо за ПАОК

Сините разгромиха гостуващия Спартак (Вн) с 5:0 в мач от втория кръг на първенството ни в Първа лига

Разгром! Левски загря подобаващо за ПАОК | StandartNews.com

Футболистите на Левски разгромиха гостуващия Спартак (Вн) с 5:0 в мач от втория кръг на първенството ни в Първа лига. Пред над 7000 свои привърженици, домакините не оставиха никакво съмнение в своето превъзходство, като имаха възможности дори за по-убедителен успех, особено с представянето си през второто полувреме.

По два гола отбелязаха Филип Кръстев (40-ата от дузпа и 87-ата минута) и Билал Бари (69-ата и 83-ата минута), а последното попадение бе дело на Марин Петков в 90-ата минута, предаде БНР.

Успехът идва пет дни преди важното домакинство срещу гръцкия ПАОК във втория предварителен кръг на турнира за "Лигата на конференциите", факт който ще даде самочувствие на домакините преди тежкото изпитание.

Дебют за "сините" направи най-новото попълнение Жереми Петрис, като треньорът на носителите на купата Станимир Стоилов не отхвърли възможността да го пусне като титуляр срещу гръцкия тим.

Преди срещата президентът на Асоциацията на българските футболисти Дончо Донев награди с трофеи Станимир Стоилов, който получи приза за най-добър треньор за миналия сезон, и Филип Кръстев, който бе избран за най-добър млад футболист за миналата кампания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай