Разбити глави и мелета на "Звезда" - "Партизан" (ОБЗОР)

Разбити глави и мелета на "Звезда" - "Партизан" (ОБЗОР) | StandartNews.com

Кръв, мелета и разбити глави белязаха 151-ото дерби на Сърбия между "Цървена звезда" и "Партизан" (1:1). Агитките на двата тима се млатиха с полицията на стадион "Райко Митич", като грозните сцени започнаха в края на първата част. Ултраси на "звездашите" нападнаха жандармеристите, а феновете на "гробарите" не останаха назад и също спретнаха меле в своя сектор. Наложи се полицията да въдворява ред със сила.

Самият мач също бе изпълнен с драми. В 85-та минута "Цървена звезда" поведе с гол на Сикимич. В 5-та минута на продължението Евертон възстанови равенството. Малко след това героят бе изгонен. "Звездашите" също завършиха в намален състав, след като Зоран Рендулич бе пратен под душовете преждевременно. Междувременно стана ясно, че двама от босовете на "гробарите" едва са напуснали стадиона. Генералният директор Милош Вазура и спортният директор Ивица Илиев били ескортирани от полицията. Иван Бандаловски бе титуляр за "Партизан" и изигра пълни 90 минути.

Валери Божинов се появи като резерва в 73-та. Скандалният нападател получи изключително неприятен удар по егото си. Треньорът на "черно-белите" Иван Томич се изгаври с Божи и каза, че той не е годен за футбол на такова ниво. "Валери има чувство за играта. С това тегло обаче няма как да играе професионален футбол", разясни след срещата спецът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай