Раева качва гимнастиката в глобалната мрежа

Раева качва гимнастиката в глобалната мрежа | StandartNews.com

Велико Търново. Велико Търново ще бъде един от центровете, в които ще се възродят международните турнири по художествена гимнастика. "Огърлицата на Десислава" ще е един от тях обеща Илиана Раева на великотърновският кмет Даниел Панов.  Тя запозна градоначалника с бъдещите си планове за развитието на художествената гимнастика в България и го похвали за мащабните ремонти на спортни съоръжения в града. Илиана Раева искала да внесе нов подход в управлението на федерацията и е убедена, че може да бъде полезна, за да тръгне този спорт по нов, по-добър, по-модерен път. Тя искала да запознае всички хора в тази сфера с намеренията и плановете си открито, честно и ясно, за да няма интриги. „Гимнастиката не е мое препитание, тя е моя любов, хоби и кауза. Помогнах в международен план на нашата гимнастика и ще продължа да го правя и занапред”, каза Илияна Раева. 

Раева ще направи и сайт на Българска федерация по художествена гимнастика. Той ще улесни достъпа на родителите, които ще могат на базата на актуална информация да вземат решение за своите деца и тяхното бъдеще в художествената гимнастика. Страницата в глобалната мрежа ще съдържа и пълна информация за Управителният съвет и за съдийската колегия. Всяко взето решение веднага ще бъде качвано на сайта, както и всички важни събития.

Илиана Раева е намерила и генерален спонсор, който в пълен обем ще обезпечи програмата, която е изготвила и по която ще работи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай