Радукана на бесилото, посреща го як бой

Радукана на бесилото, посреща го як бой | StandartNews.com

Радуканов е пътник, намекни изп. шеф на ЦСКА Венци Живков, но поиска време да преспи. По форумите обаче "червените" ревнаха за оставка на гологлавия спец заради тотално сбъркан титулярен състав и смени (за пореден път).

Страшен бой посрещна автобуса на ЦСКА на "Армията". Известният фен Кучето се скара с хора от друга фракция на сектор "Г" с претенции, че са обиждали жена му. Близо 10-минутно меле се вихреше между ресторанта и кафето. В блъсканицата беше използван и спрей. Хора от "Енимълс", "Варна фърм" и "Торсида Пловдив" се включиха в екшъна, не стана ясно кой помирява и кой напада. Явно с изчерпани сили близо 200-те ултраси на стадиона не освиркаха играчите и треньора. Само Апостол Попов намери сили да иде при запалянковците и да поговори с тях. Треньорът Радуканов дори напусна сам стадиона с мерцедеса си и тогава полицията се оттегли.

"Нормално е късметът да не ни покрие, защото има доста обстоятелства за това", каза Бандаловски, но отказа да обясни за какво говори. Камбуров пък се разсърди на Анисе, че не е паднал за дузпа с червен картон, останал сам срещу вратаря. Радуканов закла цялото си нападение с думите: "Платини и Камбуров са бавни, а останалите не могат да подават".

Но от своя страна получи упрек от Емо Костадинов: "Не знам защо се върнахме за равен".

Спас Делев си посипа главата с пепел за пропуска и обяви на висок глас: "Аз съм антигероят на дербито. Първото полувреме излязохме страхливо. Адски ме е яд. Преследва ме много голям карък, за да не не мога да вкарам на "Левски". Имаме важен мач с "Ботев", който трябва да вземем. Трябва да се вдигнем. Играхме, но не ни покри късмета", каза още нападателят на ЦСКА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай