Пускат Литекс в А група

Пускат Литекс в А група | StandartNews.com

Литекс ще може да се върне в А група ако си подаде документите, стана ясно от заседанието днес.

Това обаче няма да стане за ЦСКА, призна един от собствениците Минко Георгиев. "Няма никакъв шанс за разговор с БФС. Един от шефовете ни каза, че може да пробваме вариант с ФК ЦСКА, а Боби Михайлов после каза не. Няма да може да се оправим с документите, защото до 30ти трябва да ги попълним, а в същото време как да вземем лиценз като синдикът не се е произнесъл и не знаем какви са ни дълговете. В четвъртък ще ходя отново до централата, за да говоря с господин Попов който каза, че трябва да провери цитатите в УЕФА. С мен ще бъде и синдикът.
Явно повечето хора не са заинтересовани въобще от нашия въпрос. Единствено виждаме подкрепа от министър Кралев", каза още Георгиев.

Шеф на Добружджа: Така и не разбрах какво става

За мен нещата са пълен хаос, отсече изп. директор на Добруджа Светослав Петров. "Излязоха трима души от БФС и говориха три различни неща. В Крайна сметка излезе, че за едни отбори ще се правят компромиси, за да ги вкарат от Б в А група, но във В - не може. Още по-неясна е ситуацията и с класирането при нас. Питах ги колко отбора изпадат - 3 или 4, защото Литекс е сред тях - вдигнаха рамене. Така и не стана ясно колко и какви играчи могат да се ползват от първия си отбор Лудогорец и Литекс", завърши Петров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай