Pulse отваря нов обект в Mall of Sofia

Деветият клуб от веригата в столицата се намира на ниво -2 на търговския център

Pulse отваря нов обект в Mall of Sofia | StandartNews.com
  • Деветият клуб от веригата в столицата се намира на ниво -2 на търговския център

Лайфстайл веригата Pulse не спира своето разрастване. Клубните членове и хилядите столичани, работещи и живеещи в близост до Mall of Sofia, с нетърпение очакваха откриването на най-новия обект. Дългоочакваното събитие ще се състои на 15 декември и ще бъде отбелязано с коктейлно парти в тесен кръг, на което ще присъстват първите 100 души, които се регистрират тук.

Pulse Mall of Sofia се намира на ниво -2 на търговския център. Обектът впечатлява с оборудване от най-висок клас, изключително модерни силова и функционална зона, две просторни зали за групови занимания – всяка приспособена към определен тип тренировки, лаундж зона и комфортни съблекални, оборудвани с всичко необходимо, за да се чувстват добре посетителите. Интериорните елементи включват 3D панели с вградено скрито осветление, дървени декори и брандирани широкоформатни огледала.

Това ще бъде третият обект Pulse в централната част на София. Клубът дава чудесна възможност на всички, които са решили да посетят Mall of Sofia с цел шопинг или развлечение, да включат и тренировка в плановете си.

Най-добрият начин да се насладите на спортното бижу, е да го посетите лично. От 16.12 Pulse Mall of Sofia вече ще работи за клиенти, а ако не сте клубен член, може да заявите посещение подарък от веригата тук: www.pulsefit.bg/workout

Плановете на Pulse за нови клубове в София не спират до тук. От веригата вече споделиха за предстоящ обект в Студентски град както и за първи по рода си Pulse Kids. Предстои да разберем повече подробности.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай