Португалия се готви за мача с България

Португалия се готви за мача с България | StandartNews.com

Отборът на Португалия започна подготовка за мачовете с България и Белгия. Сигурен засега е сблъсъкът с националния ни тим в петък, а контролата с Белгия следващия вторник почти сигурно ще бъде отменена.

Кристиано Роналдо показа добро настроение на заниманието, а треньорът Фернандо Сантош ще заложи на най-добрите играчи, с които разполага, пише bTV. Роналдо има 16 гола в последните си 13 мача за Реал Мадрид и всички погледи са насочени към изявите му за националния тим, където не е така убедителен. За първи път в състава е повикан може би най-големият португалски талант в момента - 18-годишният Ренато Санчес от Бенфика, който е желан от Манчестър Юнайтед, а трансферната му цена е над 60 милиона паунда.

Скаути на червените дяволи ще присъстват на контрола с България. Българските наионали продължават подготовката в Правец като тази вечер ще проведат закрита тренирока, а утре сутринта заминават за Лисабон, от където ще пътуват около 150 километра до градчето Лейрия. Двубоят е в петък от 22:45 часа и ще бъде предаван пряко по bTV Action, а от 22:00 часа започва и студиото преди двубоя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай