Португалец си тръгва от "Левски"

Португалец си тръгва от "Левски" | StandartNews.com

Кристовао Рамос не може да намери общ език с шефовете на "Левски" и вече стяга куфарите. Крилото отхвърли за пореден път предложението на "сините" за продължаване на договора му. Той изтича на 30 юни, след като през януари "сините" не успяха да задействат специална клауза. Тя щеше да им позволи да го задържат, без той да може да каже и гък. Сега португалецът иска увеличение от 20 000 евро на година към заплатата си, твърдят агентите му. От "Герена" обаче не приемат условията, нищо че не искат да се разделят с гологлавото крило. "Сините" шефове са категорични, че трябва да нормализират разходите за заплати. Те все още продължават да водят и сериозни пазарлъци в това отношение с набелязаните защитници.

Няма и решение около Даниел Боримиров, на когото му бе предложено да поеме друг пост в клуба.

В същото време пък Емил Данчев разкри пред "Лайвспорт", че търси усилено нов отбор на Владимир Гаджев. Халфът разчита на договорка от зимата, че ще може да си тръгне при добра оферта от чужбина. "Има варианти. Неговото желание е да смени обстановката", обяви агентът на Бербатов.

Националният клуб на привържениците пък поде инициатива са събирането на документи и други атрибути, свързани с историята на клуба. Те ще бъдат вкарани в музей по случай 100-годишнината. Ценните попадения може да бъдат дарявани или пък ще бъдат заплатени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай