Попето се уредил с царска заплата

Попето се уредил с царска заплата | StandartNews.com

Намаленията на заплатите в Русия няма да важат за Ивелин Попов. Националът ще получава по 2,2 млн. евро на година в "Спартак". Новината обяви ТАСС. Агенцията хвърли светлина около трансфера на Ивелин в Москва. Столичани са платили близо 14 млн. за него. Така "Кубан" успя да избие парите, които плати, за да го докара в Русия. ТАСС обаче не успя да разкрие за колко години е подписал Ивелин със "Спартак".

От руския гранд обявиха, че са си осигурили Попов за дълги години. Късно снощи Ивелин и компания се изправиха срещу Турция в контрола. Срещата се игра в Истанбул. Часове преди нейното началото Ивайло Петев получи добра новина. И тя дойде от Москва. ЦСКА обяви, че Георги Миланов е преминал успешно тестове в Германия. Те ще му позволят да вземе участие в квалификацията с Малта. Двубоят на Рицарския остров е на 12 юли. Миланов ще се присъедини към националите след завръщането им в България. Така обаче Петев ще трябва да съкрати групата за гостуването на малтийците. Той се застрахова и извика Христо Златински на мястото на Миланов.

Малта ни създаде доста бели до сега в групата, а при нов провал ще трябва да отпишем окончателно мечтите поне за бараж за Евро 2016 във Франция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай