Погба лъска имидж с "Левски" и ЦСКА

Погба лъска имидж с "Левски" и ЦСКА | StandartNews.com

Вземам ментето Манчев, скочи Стойчо Младенов

Трансферна война между "Левски" и ЦСКА обявиха в Италия. Според "Скай спортс" "сини" и "червени" наддават за подписа на брата на Пол Погба - Матиас. 24-годишният футболист си търси нов отбор, след като изпадна в немилост в "Пескара". Националът на Гвинея има едва 3 мача от началото на сезона в серия Б. Агентът му го e предложил едновременно на столичните грандове. От "Герена" обявиха, че са пас. "Армейците" също не знаят нищо на Матиас. Явно братът на звездата на "Юве" е решил да ползва "Левски" и ЦСКА, за да напомни за себе си.

"Вземам Владимир Манчев", обяви Стойчо Младенов. "Ние и без това събираме пенсионери. Старци и ветерани, какви ли не ги нарекоха нашите футболисти, така че ще вземем още едно менте в лицето на Владо Манчев и ще му предложим договор – максимална заплата, естествено", измайтапи се треньорът на "червените". "Развитие по трансферите ще има след Нова година. Единствено Апостол Попов изяви желание да го пуснем, за да си търси отбор в чужбина", допълни той.

На "Герена" пък чакат развитие около евентуалната продажба на Божидар Краев в "Юве" и на Георги Янев в "Палермо". Освен това се очаква към Китай да поеме Аймен Белаид. Георги Иванов и Стойчо Стоев пък започнаха пресявка на предложените им играчи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай