Плейофи в Лига Европа. Драма в Истанбул!

Рома пък измъкна равенство в Нидерландия

Плейофи в Лига Европа. Драма в Истанбул! | StandartNews.com

С гол на нападателя Мауро Икарди в добавеното време на двубоя Галатасарай победи с 3:2 като домакин чешкия Спарта Прага в първи мач от плейофите в Лига Европа.

И двата отбора завършиха срещата в намален състав, а в Истанбул гостите от Прага на два пъти изравняваха, но така и не успяха да стигнат до нещо повече от минимална загуба.

В друг двубой от тази фаза на турнира Фейенорд завърши наравно 1:1 при домакинството си на италианския Рома. 

Нидерландският представител бе по-активният тим на терена през цялото време, но така и не успя да материализира това превъзходство в победа.

На "Де Кайп" домакините откриха в последните секунди на полувреме чрез Игор Пайшао, който вкара с глава след центриране от левия фланг. Рома обаче изравни в 67-мата минута, когато точен бе Ромелу Лукаку.

Фейенорд бе много близо до стигне до победата в добавеното време на срещата, но ударът от фаул на Зеки Челик се отби от страничната греда.

Спортинг Лисабон взе комфортен аванс преди реванша срещу швейцарския Йънг Бойс след победа с 3:1 в Берн.

Шахтьор Донецк се добра до равенство 2:2 при домакинството си на Олимпик Марсилия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Тодор
преди 2 месеца

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим:--- https://do.my/bluestone

Откажи