Петричев: Гоним първото място в групата

Петричев: Гоним първото място в групата | StandartNews.com

София. Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви след равенството 1:1 с Черноморец Одеса, че българският шампион ще гони първото място в групата си в Лига Европа. Разградчани със сигурност ще участват в директните елиминации на надпреварата, а ако постигнат и равенство в следващия си мач те ще спечелят и потока си.

"Заслужено излизаме от групите на Лига Европа. Постигнахме първата цел. Мисля, че имаме всички шансове да завършим на първо място в групата", сподели Петричев.

"Очаквахме да бъде трудно, защото знаехме, че ни очаква сериозен мач с Черноморец. Видяхме още в първия двубой каква е класата на отбора им. Убеден бях, че ще дойдат за битка. За нас беше много важно да не загубим този мач. Имах притеснения да не загубим днес. Аз лично треперих до последно", добави той.

"Това ще донесе сериозен престиж за българския футбол. Имаме допуснат само един гол и нямаме загуба, което е фантастично. Момчетата и треньорският щаб получават само адмирации. Имаме си бонус схема, която си е за нас в клуба. Не съм се чувал още със собственика, за да обсъдим мача", каза още изпълнителният директор на тима от Разград.

"Относно селекцията трябва да отправите въпроса към старши треньора. Ще се опитаме да отговорим на неговите изисквания спрямо финансовите ни възможности. Имаме състав, с който можем да се представим добре и в елиминационната фаза. Има много енергия и желание в отбора. Мечтите са безплатни, а нашите са големи. Публиката беше малко, но беше сърцата", допълни Петричев.

"Няма да се отдаваме на дълги празненства. Продължаваме да работим за мача с ЦСКА. Нямаме притеснения, няма от какво да се срамуваме и страхуваме. Ако някой иска да води психовойна срещу нас няма да ни бъде за първи път. Мач като мач, за нас футболът не е война и не смятаме да воюваме с никой. Излизаме в неделя, играем си играта и радваме нашите фенове", завърши Ангел Петричев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай