Петев изненадан от атмосферата в националния

Петев изненадан от атмосферата в националния  | StandartNews.com

Националният селекционер Ивайло Петев получи наградата за отбор на месец март. "Лъвовете" бяха отличени след успехите в контролите срещу Португалия и Македония. Спецът призна, че е бил впечатлен от атмосферата в отбора по време на последния лагер.

"Микроклиматът в отбора винаги е бил на добро ниво, но на последния лагер аз бях впечатлен от това нещо", заяви Петев и добави, че има голям шанс играчът на "Щутгарт" - Борис Ташчи да облече екипа на България.

"Благодаря на всички, които са гласували за мен и за националния отбор. Надявам се, че в тези мигове както ние, така и вие сте били горди. Важно е всички ние да знаем къде сме и как да постигнем успехи. Имахме няколко пропуски в мачовете, но това са нормални неща, надявам се скоро да изчистим тези грешки. На последния лагер бях впечатлен от атмосферата в отбора", каза още Петев, цитиран от Канал 3.

"Аз съм доволен, че успях да покажа кой е верният път за развитие. Даваме максималното от себе си за националния отбор. Надявам се догодина нивото на "А" група да е по-добро. Относно Ташчи - трябва да се уредят нещата документално, но ако станат нещата той ще бъде повикан в състава", допълни националният ни селекционер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай