Пелегрини бесен след отпадането от ФА Къп

Пелегрини бесен след отпадането от ФА Къп | StandartNews.com

Манчестър. Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини бе бесен след отпадането от ФА Къп. "Гражданите" претърпяха шокираща загуба с 1:2 от Уигън на четвъртфиналите в турнира.

 

Жорди Гомес (от дузпа) и Джеймс Перч бяха точни за гостите още през първата част, а след почивката Самир Насри се разписа за "небесносините".

 

На полуфиналите Уигън ще се изправи срещу Арсенал, който през уикенда победи с 4:1 Евертън. В другите мачове Шефилд Юнайтед би Чарлтън с 2:0, а Хъл Сити се разправи със Съндърланд - 3:0.

 

"Мисля, че това бе най-слабото ни първо полувреме от началото на сезона. Нямахме въздуха да се противопоставим срещу един тим, който се намира в добра форма. Уигън бе спечелил пет мача поред, така че знаехме добре срещу какъв противник ще се изправим. Може би си бяхме помислили, че все пак няма да ни е толкова трудно, а когато трябваше да реагираме, беше вече твърде късно", коментира Пелегрини.

 

"Знаехме как играе Уигън. Не бе тактически проблем. А по-скоро въпрос на скорост, на темпо", добави мениджърът на "гражданите".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай