Пак пратиха Манолев да си играе с децата

Не можем да вкарваме, плачат легенди на ПСВ

Пак пратиха Манолев да си играе с децата | StandartNews.com

Главоболията за българския национал Станислав Манолев продължават. Вчера той отново бе пратен да тренира с децата на холандците, а снощи дори трябваше да рита за тях в "дербито" с "Фортуна" (Ситард). Вероятната причината Манолев да бъде натирен от съблекалнята на Филип Коку е възможността да издаде нещо на българския шампион "Лудогорец". В четвъртък "орлите" гостуват на ст. "Филипс арена" в Айндховен.

В ПСВ обаче имат и други проблеми. Легендите на клуба Вили и Рене ван дер Керкхоф оплюха сериозно тима след поредното равенство 2:2 - този път като гост на "Твенте". "Ако гледате мача като неутрален фен, той ще ви се види доста интересен - 4 гола и много положения. Но ако сте фен на ПСВ, ще си кажете "Леле, ужасни сме". Истината е, че просто не можем да вкарваме", казаха близнаците пред холандска телевизия след мача. "Следващият мач е с "Аякс". Ще е доста интересен и се надяваме да спечелим", допълниха Вили и Рене.

Стана ясен и съдията на мача ПСВ - "Лудогорец". Това е словакът Иван Кружяк. Реферът минава за строг и показва средно по 6 жълти картона на мач. Той обаче рядко гони играчи от терена. 17 март тази година бившият национал Живко Миланов получи червен картон от Кружияк, който беше поканен да ръководи двубоя от румънското първенство между "Стяуа" и "Васлуй" (1:0).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай