Огромен гард покри Мурат Якин

Бодигардът (с шапката) проправя път за Мурат Якин през терминал 1

Огромен гард покри Мурат Якин | StandartNews.com

София. Впечатляваща охрана извади треньорът на "Базел" Мурат Якин при пристигането на тима в София. Огромен телохранител пазеше като очите си Якин и едва не смаза чакащите за автографи деца на Терминал 1. Бодигардът изпроводи треньора до автобуса на отбора, след което чинно застана пред вратата му, за да не влезе някой случаен. След това здравенякът се отправи към втори рейс - определен за журналисти и охрана. Той се разположи на две седалки и зачете книга.

"Имах възможността да гледам на живо "Лудогорец" и да добия впечатления. Впоследствие гледах и видео с техни мачове. Един добре подготвен отбор, който е готов за борба. Мачовете са два, а ние ще се радваме на успех и да продължим напред", коментира Якин на брифинга преди мача. "Този път може би сме фаворит, но един отбор, който е отстранил "Партизан", също е фаворит", допълни бившият швейцарски национал.

На летището пред швейцарски медии говори и босът на "Базел" Бернард Хьослер. "Ако успеем да стигнем за четвърти път в последните 6 години до групите на ШЛ, ще е нещо огромно за швейцарския футбол. Идваме за борба, но знаем, че българите са труден отбор", сподели Хьослер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай