Няма да питат сър Алекс за новия треньор

Няма да питат сър Алекс за новия треньор  | StandartNews.com

Манчестър. Сър Алекс Фъргюсън няма да има думата при определянето на новия мениджър на Манчестър Юнайтед, информира Daily Mail.

Миналата година по това време, когато Фъргюсън обяви, че напуска поста след 26 сезона и 38 спечели трофея, неговото мнение за наследника му бе с основна тежест. Тогава той се спря на Дейвид Мойс. 10 месеца по-късно Мойс бе уволнен след меко казано неубедителното представяне на Юнайтед.

Преди година семейство Глейзър оправда решението сър Алекс да избере своя наследник, тъй като шотландският спец е постигнал изключително много успехи, а и работи като посланик на "червените дяволи" по света. И взима по 2 милиона паунда на година.

Въпреки че този път семейство Глейзър няма да се опре на легендарния шотландец, американците не искат да късат връзки с ерата Фъргюсън. За временен мениджър е назначен Райън Гигс, а негов помощ ще е Ники Бът. Фил Невил, който дойде с Мойс, остава в треньорския екип. Daily Mail твърди още, че ще бъде направен опит в клуба да бъде върнат отново Пол Скоулс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай