Непукистът Бербо вдъхнови Солун

Непукистът Бербо вдъхнови Солун | StandartNews.com

"Борусия" са му клиенти, радват се комшиите

Спокойствието на Димитър Бербатов преди битката с "Борусия" утре в Лига Европа вдигна още повече самочувствието на феновете на ПАОК за гръмка победа. Нашият си пусна поредното селфи във Фейсбук, на което си пие небрежно кафе и намига с едното око: "Не се притеснявайте и тези ще ги оправим". Стотици фенове на "двуглавите орли" харесаха снимката и я задръстиха страницата му с коментари. "Давай, само ПАОК!", бяха най-честите. Медиите в Гърция също протриват ръце в очакването на голям ден за футбола в страната.

"Тези са му клиенти. Няма празно срещу тях", тръбят радостно те. Комшиите преброиха, че той има пет гола срещу "Борусия". "Копола да извинява, че пак ще отнемем заглавието му, но Бербатов е истински Кръстник за вестфалци - всеки път им вкарва", отчете "Метро". Митко има четири гола срещу "жълто-черните" като играч на "Байер" Л. Балансът му също е положителен - 2 победи, един равен (б.р. с неговото попадение) и 1 загуба.

Освен това се е разписвал срещу немците и в контролата с екипа на "Тотнъм". Освен това от ръководството на ПАОК обявиха, че са задръстени от молби за място в ложата от страна на представители на именити клубове. "Звезда като Бербатов отваря много врати", признаха от "Тумба". "Чувстваме се по-силни и по-уверени. Искам да продължим със същото темпо с победите", заяви пък бившият играч на "Левски" и съотборник на Бербо в Гърция Гари Родригес. "Важното е да не се подвеждаме, а да следваме нашата си игра", допълни националът на Кабо Верде.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай