Неотразим! Боби Михайлов кандидат за БФС

Това обяви вицепрезидентът на БФС - Йордан Лечков

Неотразим! Боби Михайлов кандидат за БФС | StandartNews.com

Вицепрезидентът на БФС - Йордан Лечков обяви, че Борислав Михайлов ще се кандидатира за президент на футболния съюз на предстоящия редовен Конгрес през 2022 година. Лечков е на мнение, че само Михайлов може да стабилизира българския футбол.

Това бившият национал коментира пред Блиц.

" Аз отдавна съм казал, че футболният съюз си има президент, че всичко друго е нелегитимно. Че няма как да има конгрес в момента, а когато му дойде времето - т.е. през февруари 2022 година. Появиха се кандидат-президенти. Стягат хората кампания, лошо няма, но конгресът е още далеч.

Боби си беше и е президент на БФС. Неговата оставка беше една скалъпена история. Принудиха го да я подаде. Сещате се кой стоеше зад всичко това. Така нареченият расистки скандал беше изпипан сякаш по холивудски сценарий - майсторски и професионално.

Следващият президент трябва да е пак Борислав Михайлов. Нали искате новини - ето ви новина. Гореща новина или както му казвате - топ новина. Боби Михайлов ще се кандидатира отново и аз ще издигна кандидатурата му. Бъдете сигурни, че много хора пак ще го подкрепят.

Любопитно ми е какъв управленски опит има Бербатов. Да, футболната му кариера никой не я оспорва - богата, пълна с успехи. Но как ще управляваш нещо, след като няма никаква практика в даден клуб. И сега изведнъж скачаш в дълбокото.

Аз критикувах Бербатов и отбора публично. Имах ли право да го направя - имах. Така съм критикувал и други хора. Критикувал съм играчи, треньори, включително и Стоичков. Не може това да е повод да напуснеш националния отбор."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай