Наско Сираков изуми! Какво сравнение направи

Собственикът на Левски с твърде интересни изказвания

Наско Сираков изуми! Какво сравнение направи | StandartNews.com

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков даде интервю за Труд Нюз, в което имаше някои доста любопитни изказвания. Ето част от тях.

"Дали наставник ще е Елин Топузаков или някой друг, ще видим, животът продължава. „Левски“ може без всеки, абсолютно без изключение. Няма какво да униваме и да се връщаме назад. Във футбола винаги съм казвал, че няма вчера, а днес и утре.

Иначе да, след като има нещо, което върви, а отборът се развива, винаги е неприятно, когато се стигне дотук. За мен е неочаквано, но аз съм се сблъсквал с какви ли не ситуации и неприятности. Ако започнеш да съжаляваш и да гледаш назад, много по-трудно ще влезеш отново в правилния коловоз.

Предполагам, че и Стоилов има нужда от време, за да му се проветри главата.

Продължавам да го пазя в тайна какво се чака за Левски.. В момента, в който се случи, „синята“ общност ще бъде уведомена.

 Всички приходи, които постъпят, ще бъдат вкарани в НАП. На този етап точни суми не мога да дам, най-добре е главният счетоводител на клуба да коментира темата.

Казвам това, което мисля и усещам. Знам, че на някои хора не им харесва, но много малко ме вълнува. Истината е, че в момента аз съм мажоритарният собственик на „Левски“.

Умея да разделям професионалните от личните отношения. С Боби в личен план нямаме проблеми, аз имам претенции към работата на футболния съюз и затова ги изразявам.

Съжалявам много, аз не съм проститутка на повикване, защото феновете решили 4 дни преди Общото събрание да си правят среща с ръководството.

Никога не съм бил с охрана и нямам намерение. Заплахи съм получавал от елементарни типове, но те не знаят с кой си имат работа. Това не може да ми въздейства или да ме уплашат току-така.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай