Награбиха Стойчо Младенов заради българин в Казахстан

Медиите остро критикуват трансфера на наш играч

Награбиха Стойчо Младенов заради българин в Казахстан | StandartNews.com

На неочаквана критика бе подложен българският футболен треньор Стойчо Младенов в Казахстан. Причината за това станаха зимните трансфери на неговия клуб Кайсар (Кизилорда), който българинът изведе до успех в Купата на Казахстан. Този трофей дава право на Кайсар да участва в Лига Европа, но според sports.kz тимът ще стане за смях в турнира.

В края на миналата година Кайсар привлече българския нападател Александър Колев и бившия капитан на Атирау Ризван Аблитаров. Според изданието, вторият е "добър играч, но нищо повече", а за юношата на Левски пишат: "С двата си гола в 2 сезона този нападател може да попадне в клуба само с дърпане".

Кайсар продължава своята ужасяваща работа на трансферния пазар, с което рискува да изложи страната ни в евротурнирите, пишат днес местните медии.

Трябва да се отбележи, че Колев е първият български играч, който Младенов привлича в Кайсар. Помощници на бившия треньор на ЦСКА в Кизилорда са Анатоли Нанков и Тодор Янчев. Трябва да се спомене и че българинът бе избран за треньор на годината не само у нас, но и в Казахстан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай