Нов посредник на бенефит услуга – Coolfit

Към момента над 80 фитнес зали и спа центрове са избрали да работят с новия посредник

Нов посредник на бенефит услуга – Coolfit | StandartNews.com

На българския пазар действат две компании, които предоставят посреднически услуги между фитнес центрове и компаниите. Пазарът на спортни услуги е доста динамичен и се развива постоянно. Активно спортуващите хора търсят все по-голямо разнообразие, улеснен достъп и избор на локации.

От няколко месеца на спортния пазар има нов посредник – Coolfit, който много бързо разширява партньорската си мрежа. Още от самото начало платформата се отличава със следните предимства. Към мрежата са се присъединили две от най-големите фитнес вериги в България, които никога не са работили друг посредник .Към момента има над 80 фитнес зали и спа центрове, избрали да работят с новият посредник.

Атрактивността на новата бенефит система идва и от факта, че е изцяло дигитална и няма тромава администрация. Човешките ресурси на големите компании, няма да имат ангажимент, като посредник между служителите и дигиталната платформа. Достъпът до обектите става чрез QR код. Друго предимство е, че Coolfit има развита онлайн платформа за тренировки, която излъчва по 30 лайф тренировки дневно. Което е добре дошло за всички работещи от вкъщи.

Всички тези предимства правят доста впечатляваща новата бенефит система и предпочитан избор на големите телекомуникационни компании, както и на банковия и държавния сектор.

От CoolFit се стремят да са достатъчно атрактивни с различни социални придобивки и да задоволят нуждите и изискванията на работодателите в България. Човешките ресурси се стараят да са максимално полезни и да разширяват кошницата със социални придобивки. Ето защото Coolfit не спира да се развиват и да добавят нови активности към услугите си, така че да бъде все по –достъпна услуга за повече хора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай