Събота,

Мултиспорт вече има конкуренция – Coolfit

От: Стандарт -
4104
Мултиспорт вече има конкуренция – Coolfit
A
A
A

Пазарът на спортни услуги е доста динамичен и се развива постоянно. Активно спортуващите хора търсят все по-голямо разнообразие, улеснен достъп и избор на локации. На нашия пазар действат две компании, които предоставят посреднически услуги  между фитнес центрове и компаниите.

От няколко месеца на спортния пазар има нов посредник – Coolfit, който много бързо разширява партньорската си мрежа. Дигиталната платформата е доста иновативна и се отличава със следните предимства. Към Coolfit са се присъединили  две от най- големите фитнес вериги в България, които никога не са работили с Мултиспорт. Към момента има над 80 фитнес зали и спа центрове, избрали да работя с новият посредник.

Новата бенефит система е много улеснена и от факта, че е изцяло дигитална и няма тромава администрация. Човешките ресурси на големите компании, няма да имат ангажимент, като посредник между служителите и дигиталната платформа. Достъпът до обектите става чрез QR код, пластики няма. Освен това Coolfit предлага и онлайн платформа за тренировки, която излъчва по 30 лайф тренировки дневно. Което от своя страна е добре дошло за всички, които са хоум офис.

Всички тези предимства правят доста желана новата бенефит система и предпочитан избор на големите телекомуникационни компании, както и на банковия и  държавния сектор.

Мултиспорт и Coolfit се стремят да са достатъчно атрактивни с различни социални придобивки и да задоволят нуждите и изискванията на работодателите в България. Човешките ресурси се стараят да са максимално полезни и да разширяват палитрата със социални придобивки за техните служители. Ето защо двете компании не спират да се развиват и да добавят нови активности към услугите си, така че да бъдат все по –достъпни за повече хора.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com