Събота,

Мултиспорт вече има конкуренция – Coolfit

От: Стандарт -
2464
Мултиспорт вече има конкуренция – Coolfit
A
A
A

Пазарът на спортни услуги е доста динамичен и се развива постоянно. Активно спортуващите хора търсят все по-голямо разнообразие, улеснен достъп и избор на локации. На нашия пазар действат две компании, които предоставят посреднически услуги  между фитнес центрове и компаниите.

От няколко месеца на спортния пазар има нов посредник – Coolfit, който много бързо разширява партньорската си мрежа. Дигиталната платформата е доста иновативна и се отличава със следните предимства. Към Coolfit са се присъединили  две от най- големите фитнес вериги в България, които никога не са работили с Мултиспорт. Към момента има над 80 фитнес зали и спа центрове, избрали да работя с новият посредник.

Новата бенефит система е много улеснена и от факта, че е изцяло дигитална и няма тромава администрация. Човешките ресурси на големите компании, няма да имат ангажимент, като посредник между служителите и дигиталната платформа. Достъпът до обектите става чрез QR код, пластики няма. Освен това Coolfit предлага и онлайн платформа за тренировки, която излъчва по 30 лайф тренировки дневно. Което от своя страна е добре дошло за всички, които са хоум офис.

Всички тези предимства правят доста желана новата бенефит система и предпочитан избор на големите телекомуникационни компании, както и на банковия и  държавния сектор.

Мултиспорт и Coolfit се стремят да са достатъчно атрактивни с различни социални придобивки и да задоволят нуждите и изискванията на работодателите в България. Човешките ресурси се стараят да са максимално полезни и да разширяват палитрата със социални придобивки за техните служители. Ето защо двете компании не спират да се развиват и да добавят нови активности към услугите си, така че да бъдат все по –достъпни за повече хора.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички