Моци на ядене и пиене в Атина

Моци на ядене и пиене в Атина | StandartNews.com

Румънец се сгоди след успеха 1:0 в Гърция

Героят на българския шампион "Лудогорец" Козмин Моци не пропусна да седне на софрата след победата на неговата Румъния с 1:0 в балканското дерби с Гърция в Атина. Мачът бе първи от група "F" на европейските квалификации. Въпреки че централният защитник на "орлите" не се появи на терена, той се намърда до своите съотборниците в атинска кръчма. Там до късно тимът празнува успеха с обилни ястия от месо и вино.

Иначе в герой се превърна нападателят Чиприан Марика. Той вкара от дузпа още в 10-ата минута. Интересното е, че след мача голаджията се сгоди за дългогодишната си приятелка Лора Такей. Имаше информации, че Чиприан е предложил на половинката преди седмица. След мача Лора, която е тв водеща в Румъния, публикува в социалните мрежи снимка на двамата с годежните пръстени.

"Имам двоен повод. Вкарах победен гол и се сгодих. Страхотно е. Минахме може би през най-трудното изпитание. Добре, че бихме", добави Марика, който обаче бе изгонен. "Съжалявам, че оставих своите съотборници с човек по-малко. Не беше правилно. Но те се биха като римляни. Горд съм, че част от този отбор. Жалко, че няма да играя срещу Унгария", добави Марика.

В същата група футболистите на Северна Ирландия отвориха шампанското. Тимът постигна първата си победа като гост от 4 години насам. С два късни гола на МакГин (81) и Лафети (88) тимът надигра Унгария. "В съблекалнята беше лудница. Всичките ми неща са залети с шампанско", каза ухиленият до уши Лафети.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай