Моци изгоря за "Левски" (видео)

Моци изгоря за "Левски" (видео) | StandartNews.com

Дисципа към БФС спря правата на защитника Козмин Моци. Асът на "Лудогорец" нокаутира с удар от каратето Стефан Николич от ЦСКА в мача от 24-ия кръг на "А" група, загубен с 0:4 от "червените", но съдията Георги Йорданов не отсъди нищо. Реферът Йорданов също бе наказан от Съдийската комисия след мача, която спря правата му.

Съдбата на Моци ще стане ясна в четвъртък, когато Дисциплинарната комисия ще има извънредна сбирка. След наложената днес санкция Моци ще пропусне първия полуфинал за Купата на България с "Левски". Мачът в Разград е утре от 19,00 часа.

"Имах разговор с Моци. Но смятам, че темата много се измества. Вече гледам към предстоящите двубои с "Левски", сподели треньорът на шампионите Георги Дерменджиев. Въпросът: "Казахте ли нещо на Моци веднага след мача" обаче ядоса спеца и той отговори: "Имате ли друг въпрос? Аз да ви попитам – какъв е резултатът от мача с ЦСКА?".

"Върху "Лудогорец" няма да има голямо напрежение, но трябва да бъдем изключително отговорни, защото в крайна сметка ние играем и в двата турнира", сподели още треньорът преди полуфинала утре, "На предстоящия мач утре всичко може да се очаква, защото Стойчо Стоев познава добре отбора и е възможно да подходи по начин, по който не очакваме, но според мене е важен крайният победител", коментира още Дерменджиев.

Най-вероятно "Лудогорец" няма да бъде със същия стартови състав, с който игра срещу ЦСКА, каза още треньорът на шампионите.  Според Дерменджиев тимът му има еднакви амбиции за титлата и за Купата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай