Миланов блести при 6:0 с Попето

Миланов блести при 6:0 с Попето | StandartNews.com

Снежна буря свали самолета на "Анжи" в Екатеринбург

Георги Миланов изигра отличен мач при победата на ЦСКА М с 6:0 срещу "Кубан" на "Аарена Химки" в Москва. 90 мин за гостите игра капитанът на националите ни Ивелин Попов. В 17-ата мин Миланов записа асистенция. Халфът центрира перфектно на далечната греда и най-добрият на терена Еременко вкара с глава за 2:0. В 68-ата Георги беше сритан от Балде, който получи жълт картон. Малко след това българинът беше сменен. Треньорът Леонид Слуцкий реши да съхрани силите му за домакинството на "Манчестър С" от Шампионската лига във вторник. Влезлият на мястото на Миланов - Сейду Думбия, пък се отчете с две попадения.

"Пълен провал, срещнахме се с топката едва след третия гол на ЦСКА", констатира тъжната действителност треньорът на Попето в "Кубан" Виктор Гоанчаренко. За гостите това беше първа загуба от началото на сезона, от който са минали 10 мача.

Дербито между "Амкар" на Георги Пеев, Петър Занев и Захари Сираков и "Динамо" М на Станислав Манолев пък беше отложено заради обилен снеговалеж над Перм. "През нощта падна много сняг, който продължава да вали и към настоящия момент. Служителите на стадиона положиха всички усилия да подготвят терена и трибуните, но към настоящия момент е очевидно, че не може да се играе в този ден и час," обясниха от "Амкар".

С трагедия се размина втородивизионният "Анжи". Снежната буря свали самолета на отбора в Екатеринбург. Тимът от Махачкала пътуваше за "Тюмен", където в неделя играе с едноименния отбор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай