Михайлов подаде оставка! Потресаващи думи

Кой е виновникът за спиране на вълшебната му работа

Михайлов подаде оставка! Потресаващи думи | StandartNews.com

Случи се невъзможното!

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов подаде оставка. Новината съобщи самият той след проведеното днес заседание на Изпълнителния комитет на БФС. Михайлов заяви, че нито един клуб не му е поискал оставката, но си тръгва като "отдушник" за обществото в България.

"Искам да ви успокоя, че подадох оставка. Откакто се завърнах във футбола, всички бяха подложени на нечуван натиск, клевети и агресия. Въпреки това, изпълнихме голяма част от целите, които бяхме приели на последния Конгрес." "Националният отбор не се представи на ниво, както всички искахме. Когато е топка, няма как да имаме гаранции за успех. Всичко от нашия футболен съюз е изпълнено.

Ние сме изцяло дигитализирани", заяви Борислав Михайлов пред журналистите. "Именно заради всички усилия, които полагаме за по-високо ниво работим така. От завръщането ми насам от 2 години са въведени в ескплоатация 19 терена и откриваме още 3 до края на годината. Организационната структура на БФС беше направена от млади хора.

"Всички проблеми щяха да се решат, ако не бяхме отдушник за родното общество. Благодаря за работата в името на футбола, макар и в ненормални условия. Няма да отговарям на въпроси, имате оставката ми, която е благодарение и на вас".

Такова тоталитарно самочувствие си е наистина забележително! Сега въпросът е коя пионка ще седне на неговото място.

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай