Меси се крие в райски острови

Меси се крие в райски острови | StandartNews.com

Който атакува Лео, значи е обратен, изцепи се щерката на Каниджа

Лео Меси и половинката му Антонела Ракуцо решиха да отидат до "райските острови" Търкс и Кайкос за лятна ваканция. Семейството бе заснето от папараци в местен ресторант. Там Меси и синът му Тиаго играха на криеница. Аржентинските медии намериха символика в това, като обявиха, че Лео се крие заради критиките, които фенове и анализатори отправиха след провала на Копа Америка. Семейството на Меси ще остане на островите, които въпреки че се намират до Хаити, са владение на Великобритания, още 3-4 дни. После Меси се връща в "Барселона" за да почне подготовка.

Ваканцията на Лео бе под въпрос, тъй като Антонела, която е бременна в петия месец, бе приета в болница. В крайна сметка на Ракуцо й няма нищо и тя успя да придружи любимия си.

В същото време скандалната дъщеря на Клаудио Каниджа - Шарлът за пореден път се разсъблече. Този път обаче да даде мнение за представянето на Аржентина на Копа Америка. "Аз нищо не разбирам от футбол. Но знам, че Лео Меси е най-добрият и не ми е приятно, когато го нападат така. Който го обижда значи е обратен", изцепи се едрогърдата блондинка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай